Terug naar de homepagina
Verantwoordelijke Website, Social Media en Marketing

Functieomschrijving

Als VERANTWOORDELIJKE WEBSITE, SOCIAL MEDIA en MARKETING bestaat jouw takenpakket uit meerdere luiken.

Website

Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van onze website (www.lab9.be) in ons web building platform Shuttle. Als creatieveling met ervaring/passie voor webdesign maak je ontwerpen en vertaal je deze moeiteloos naar aantrekkelijke webpagina’s. Daarnaast sta je in voor het ontwerp en de implementatie van een gebruiksvriendelijke interface. Je levert kwaliteitsvol werk en hebt oog voor detail.

WebShop

Onze webshop vormt een heuse uitdaging. Doel: een uiterst aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke webshop. Je zorgt voor de invoer en update van alle content in onze webshop en helpt het administratieve proces achter de schermen automatiseren. Dankzij jouw skills in Google Analytics trek je de juiste rapporten die je helpen analyseren of alle efforts het gewenste resultaat hebben.

Social Media

Als bezieler van de Lab9 sociale media beheer je alle kanalen (Facebook, Instagram, Twitter). Dit betekent niet alleen dat je content gaat posten en promoten maar dat je ook alle binnenkomende berichten beantwoordt. Je bent in dat opzicht zeer communicatief en uiterst klantvriendelijk.

Mailings

Information is key. Om onze klanten zo optimaal mogelijk te informeren, stel je regelmatig nieuwsbrieven op. Ook hier ga je na of de mailings die je opstelt hun vruchten afwerpen.

Marketing

Je bent ook verantwoordelijk voor enkele algemene marketingtaken. Zo schrijf je wervelende teksten voor on- en offline en zowel voor onze B2B- als B2C-klanten. Daarnaast stel je, samen met het management en externe partners, acties op die je per kwartaal uitwerkt en coördineert. Je hebt ook al pap gegeten van Google AdWords en het opzetten van online campagnes. Je kan hiervoor rekenen op de steun van reclameagentschappen en communicatiebureaus waarmee we samenwerken. Bovendien ga je wekelijks na hoe de verkoop in de Lab9 Stores is geweest en stel je de nodige rapporten op. En je plant op regelmatige basis winkelbezoeken in om te look & feel binnen van de winkels te handhaven.

Algemeen

Je werkt zeer nauw samen met de verantwoordelijken van Lab9 Stores. Je rapporteert aan je manager die je coacht binnen je functie.

Profielomschrijving

 • Je hebt een minimum een Bachelor diploma of bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Webdesign is jouw passie.
 • Je beschikt over grafische, creatieve skills en je hebt uitstekende kennis van Adobe Photoshop, Illustrator ed.
 • Kennis van digitale video is een pluspunt, voor de aanmaak van productvideo’s voor op de webshop.
 • Je hebt een zeer grote interesse en kennis in Apple producten en algemene IT-infrastructuur
 • Je bent analytisch ingesteld en kan statistieken opstellen en interpreteren (van site, shop, social media en nieuwsbrief)
 • Je vindt resultaat belangrijker dan je best doen, deadlines schrikken je ook niet af
 • Je hecht belang aan goede administratie & vlotte communicatie.
 • Je beheerst de Engelse en Franse taal

Aanbod

 • Lab9 Stores biedt een vaste betrekking en stabiele werkomgeving met een dynamische groei, zelfstandigheid en ruimte voor initiatief, een aantrekkelijk salaris, een resultaten bonus, laptop.
 • Je krijgt de kans om door te groeien in je functie.

Keywords

Solliciteer voor deze vacature